Voordelig een plotter printer leasen

werk

Een plotter printer is een printer die is bedoeld om prints van A2-formaat of groter uit te printen. Zo’n printer is dus ideaal voor architecten, productontwerpers, gemeenten of andere sectoren waarbinnen grote prints als bouwtekeningen, posters, plattegronden of technische tekeningen vaak moeten worden uitgeprint. De bekendste formaten plotter printers zijn de A0 en de A1 printers. 

Ga voor voordelig leasen

Bij het gemak van deze machines komt echter een vrij hoog prijskaartje kijken. Veel bedrijven kiezen daarom voor een plotter printer leasen. Dit kan namelijk al voor een paar tientjes per maand. Dat is toch een stuk beter dan een paar duizend euro in één keer te moeten betalen. Vooral voor wanneer je de printer niet dagelijks gebruikt is het voordeliger om er een te leasen. 

Plotter printer leasen

Inclusief onderhoud

Het voordeel van een plotter printer leasen is dus dat je per maand betaalt. Hierdoor kun je dan dus ook weer stoppen met betalen wanneer je de printer niet meer nodig hebt. Op deze manier betaal je puur voor het gebruik van de printer. Het leasebedrag is niet alleen voor de printer zelf, maar ook voor alle bijkomende kosten. Voor het maandbedrag wordt ook het onderhoud verricht. Mocht de inkt dus opraken, of wanneer het papier toe is aan vervanging, of wanneer er iets kapot is, kom je niet voor financiële verrassingen te staan.