Waarom frisbees bedrukken een goed idee is

werkplaats verlichting led

Als het lekker weer in aantocht is trekken we er massaal op uit. De een gaat lekker naar het terras, terwijl de ander een koelbox vult en een dag naar het strand of het park gaat. Mensen vinden het dan ook leuk om even een aantal minuten actief bezig te zijn. Door bijvoorbeeld een duik in het water te nemen, een balletje te trappen of om een frisbee over te gooien. Een frisbee is ook een speels product dat weinig ruimte in beslag neemt en dus ook wat sneller wordt meegenomen dan andere materialen waarmee je actief bezig kunt zijn. Maar dat is zeker niet de enige reden waarom frisbees bedrukken een goed idee is.

Frisbees bedrukken voor jong en oud

Handzame frisbees worden door jong en oud gebruikt. Dus je bereikt met frisbees bedrukken ook een grote doelgroep die op het strand of in het park de frisbee met jouw boodschap, merknaam of logo gebruikt. Het voordeel is dat iedereen in contact komt met jouw bedrijfsnaam en er ook direct een positieve associatie bij heeft. Overgooien is namelijk een vreselijk leuke activiteit die voor gezelligheid en meer energie zorgt. Het is wel een feit dat bijna niemand ook doelbewust een frisbee koopt, maar als ze er eentje hebben liggen gaat die ook mee als ze een dagje weg gaan. Dus dat is eigenlijk voor jou als bedrijf een gat in de markt.

Veel ruimte in te vullen

In tegenstelling tot andere promotiemiddelen, zoals sleutelhangers, heeft een frisbee voldoende ruimte om er van alles op te laten bedrukken. Van logo’s en bedrijfsnamen tot aan webadressen en afbeeldingen. Je hebt ook inspraak in de complete uitstraling van de frisbee die je wellicht in een bepaalde kleurstelling wilt laten bedrukken. Je kunt je fantasie dus de vrije loop laten en experimenten met het ontwerp. Je hebt op een frisbee immers voldoende ruimte om er ook iets moois van te maken. Je hoeft ook niet bang te zijn dat frisbees bedrukken met een uniek ontwerp in de kast blijven liggen, want een frisbee gaat altijd mee en wordt niet snel vergeten als ze ‘m cadeau krijgen.

Frisbees bedrukken als giveaway

Frisbees bedrukken is slim als je een leuk item zoekt om weg te geven. Een frisbee is handzaam, neemt weinig ruimte in beslag en neemt vrijwel iedereen aan als ze ‘m als cadeau krijgen aangeboden. Wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt en een leuke gadget zoekt om mee te versturen bij de online bestellingen, is een frisbee in tegenstelling tot andere cadeautjes de ideale keuze. In vrijwel iedere doos past een frisbee, terwijl dat met andere leuke items snel een uitdaging kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een bal, een paraplu of een setje badmintonrackets met shuttle die altijd in relatief grote dozen moeten worden verstuurd. Het is ook een feit dat het laten bedrukken van frisbee een relatief goedkope oplossing is om je merk of bedrijfsnaam te promoten. Vooral als je ervoor kiest om ze in grote oplage te bestellen.