Nieuwe schoenen kopen op je telefoon? Witte dames sneakers van ZOO Footwear kun je hier bekijken

Witte dames sneakers

Soms ben je er gewoon aan toe: nieuwe schoenen. Je oude schoenen hebben het begeven. Met pijn in je hart neem je afscheid, want ze zaten zo lekker. Dus is het tijd voor een zoektocht naar de schoenen waar je de komende jaren plezier van gaat hebben. Bekijk hier online alle leren sneakers voor dames, of lees door waarom de sneakers van ZOO Footwear zo super zijn.

Witte dames sneakers van ZOO Footwear kun je hier bekijken

Nu je er niet aan ontkomt, moet je een zoektocht starten naar nieuwe schoenen. Je hebt al bepaald dat het sneakers moeten zijn. Witte dames sneakers van ZOO Footwear kun je hier bekijken. Je ziet dat de witte sneakers:

  • Er hip uitzien
  • Verkrijgbaar zijn in twee variaties
  • Waterdicht zijn
  • Verhoogd zijn
  • Lange veters hebben, waardoor je ze ook aantrekt met hoge wreef
  • Zolen hebben die uit de schoen te halen zijn

Zoals gemeld, zijn de witte sneakers in twee verschillende variaties te koop. De ene is volledig wit met wat zwarte details. De tweede sneaker heeft naast het wit, ook zilveren details. Dat laatste maakt deze sneaker wat opvallender. Het geeft de sneaker wat extra’s. Beide sneakers zijn te dragen tijdens wandelingen buiten, maar staan ook geweldig onder je werkoutfit. Of onder je feestkleding. Je draagt ze overal naartoe. Bekijk hier alle leren sneakers voor dames. De witte dames sneakers van ZOO Footwear kun je hier bekijken.

Bekijk hier alle leren sneakers voor dames


De sneakers van ZOO Footwear zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Denk aan zwart, blauw, bruin, geel, rood en roze. Wel in hetzelfde model als de witte sneakers: ANGIE. Bekijk hier alle leren sneakers voor dames en maak jouw keuze voor de kleur. Wanneer je op de kleur naar wens klikt, kun je ze bestellen. Of eerst nog even de specificaties bekijken. Hier lees je namelijk dat de sneakers waterdicht zijn vanwege het Aquastop membraan. De sneakers zijn verhoogd, namelijk 13 centimeter hoog. Dit is helemaal in op dit moment. Zo loop je er hoe dan ook bij als een trendsetter. Ga naar de website van ZOO Footwear. Dan kun je de sneakers gaan bestellen. Het bestellen is super simpel en je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, die ZOO Footwear overigens kosteloos verstuurd als je boven € 150,- bestelt, versturen ze je schoenen binnen 24 uur. Je hoeft dus niet zo lang te wachten op je mooie nieuwe schoenen. Het is slim om ook meteen wat verzorgingsproducten te bestellen. Met speciale schoencrème houd je de leren sneakers mooi. Borstel ook na elke wandeling de modder van je schoenen, zodra dit is opgedroogd. Spuit de schoenen ook eens in de zoveel tijd in met een beschermende spray, zodat ze beschermt blijven tegen vuil en vocht. Hoe meer liefde jij aan je sneakers geeft, des te langer je met plezier erop rondloopt. Dus schrijf gewoon in je agenda wanneer je jouw schoenen verzorgt, zodat je het nooit vergeet.