Een projectiescherm voor iedere gelegenheid

Heb je een projectiescherm nodig voor een aankomend evenement of interesse in projectieschermen? Zo ja, dan zit je goed! In dit blogbericht bespreken we de verschillende soorten projectieschermen die op de markt verkrijgbaar zijn. We bespreken de voordelen en geven je ook tips over handige accessoires!

Projectieschermen in het algemeen

Een projectiescherm is een scherm waarop door middel van een projector of beamer een beeld op wordt geprojecteerd. Of je het nu gebruikt voor een thuisbioscoop of als ondersteuning voor werk presentaties het een echte ‘musthave’ .

Elektrische projectieschermen

Een elektrisch projectiescherm wordt aangedreven door middel van een elektromotor. Dit heeft als voordeel dat je het projectiescherm precies kunt plaatsen waar je het hebben wilt. Als je het projectiescherm bijvoorbeeld in een hoek van de kamer wilt gebruiken, is dat geen probleem met een elektrisch projectiescherm.

Handbediende projectieschermen

Een handbediend projectiescherm is een projectiescherm dat je zelf moet bedienen. Dit kan door middel van een hendel of een koord.

Mobiele projectieschermen

Een mobiel projectiescherm is een projectiescherm dat je gemakkelijk met je mee kunt nemen. Zo heeft heb je jouw projectiescherm altijd bij je en ben je altijd voorbereid op een presentatie geven. Een mobiele projectiescherm is als je veel onderweg bent voor werk. 

Floor-up projectieschermen

Een floor-up projectiescherm is een projectiescherm dat je op de vloer kunt plaatsen. Dit heeft als voordeel dat je het overal kunt plaatsen in een ruimte.

Frame projectieschermen

Een frame projectiescherm is een projectiescherm met een frame. Dit heeft als voordeel dat het projectiescherm zeer stabiel is en strak is gespannen. Dit geeft een heldere en kwalitatief beter beeld. 

Accessoires

Bij een goed projectiescherm horen accessoires om het gebruik nog makkelijker te maken. Een draagtas met wieltjes maakt het vervoeren van een projectiescherm een stuk makkelijker.Met een lange stroomkabel, van wel 15 m, kun je het projectiescherm in de hele ruimte neerzetten. Bij de aanschaf van een projectiescherm is het zeker de moeite waard om naar de bijbehorende accessoires te kijken. Kijk voor meer accessoires op thenextshop.nl.

Je hebt nu alle verschillende projectieschermen op een rijtje. Maak jouw ideale keuze en geniet van alle voordelen van een projectiescherm!