Meerdere soorten apparatuur op de markt

Lenovo

Computer en andere gerelateerde apparatuur wordt gemaakt door Lenovo, het grootste deel van de omzet wordt verdiend met computers en laptops door het bedrijf. Met mobiele communicatie, waaronder telefoons werd 20% van de omzet behaald. In Europa werd ook ruim een kwart van de omzet behaald, de rest van de omzet werd verdiend in Noord en Zuid Amerika. Jaren geleden in 2016 had het merk de de meeste computers verkocht van alle merken op de markt. 

Koop een laptop op internet

In de webshop van Azerty.nl heb je verschillende modellen laptops van Lenovo, zoek je een laptop om zomaar een beetje te surfen op internet of om zakelijke werkzaamheden op te kunnen doen. De meeste laptops zijn op voorraad, zo heb je snel de gewenste laptop in huis om er mee aan de slag te gaan. Ook in het weekend worden de laptops geleverd, de eerstvolgende werkdag om precies te zijn. Kijk snel in de shop en vind de geschikte laptop om je dingen te kunnen doen.

Lenovo

Overname Medion

In 2011 heeft Lenovo het bedrijf Medion overgenomen, hiermee werd de positie op de Europese markt nog sterker gemaakt. Over het algemeen staat het merk bekend om zijn zakelijke computers, maar ook laptops is het merk een sterke speler in. Niet alleen voor zakelijke werkzaamheden, maar ook om een spel te spelen ter ontspanning. Vergelijk de verschillende soorten en maak een weloverwogen keuze voor wat jij ermee wilt doen. Je vindt zeker een geschikt exemplaar in de webshop van Azerty.nl.