De voordelen van een stille PC

stille PC

Je kunt je het leven bijna niet meer voorstellen zonder computers. Op kantoor, thuis en op scholen zijn ze absoluut onmisbaar. Een stille PC is dan  bovendien wel zo prettig omdat we er immers de hele dag naar moeten luisteren. Hoe stiller de pc, hoe beter je kunt werken.

Soorten computers

Er  zijn veel soorten computers. Wie alleen voor persoonlijk gebruik een computer heeft, staat daar wellicht niet bij stil. De kans is dan groot dat je een normale pc thuis hebt staan met een monitor, een kast en eventueel accessoires zoals een muis en toetsenbord. Die pc kan ongetwijfeld wel wat aan, maar is voor sommige toepassingen veel te zwaar. Daarom zijn er ook nog de industriële computers. Deze computers zijn bedoeld voor de industrie. Dat klinkt heel vaak, maar stel je eens voor hoeveel computers er bijvoorbeeld nodig zijn om een fabriek goed te laten draaien. Daarvoor heb je speciale computers nodig die niet zomaar in een standaard elektronica winkel staan. Je hebt dan een specialist nodig die je ook kan adviseren over de mogelijkheden.

stille PC

Waar zo’n pc aan moet voldoen

Een pc die bedoeld is voor de industrie, in fabrieken of die in ieder geval veel moet kunnen hebben, moet ook aan veel voldoen. Hij moet niet alleen stil zijn maar ook voldoende werkgeheugen hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de pc genoeg kracht heeft om de programma’s te draaien die jij moet kunnen draaien. Daarvoor is een flinke computer nodig.