Zoekt u een thunderbolt 4 dock die u online kunt bestellen?

Voor mijn Mac book had ik laatst wat nieuwe accessoires nodig op het gebied van hard- en software. Met name ging ik voor de thunderbolt 4 dock zodat ik mijn oude en in de toekomst ook mijn nieuwe apparaten erop zou kunnen aansluiten voor een verhoging van de gegevens en video overdrachtssnelheid. De thunderbolt 4 dock gebruikt een universele connector voor de data-overdracht en voor het opladen van apparaten. De thunderbolt 4 dock kon ik kopen via onlinemacwinkel.nl, een site die veel producten verkoopt voor de Mac zoals de naam al doet vermoeden, maar dus ook accessoires zoals de thunderbolt 4 dock. Naast de thunderbolt 4 dock kunt u voor onder andere de iMac, Mac Pro en de Mac mini RAM geheugen kopen. Ze verkopen voor diverse Mac books ook verschillende upgrades. En als het gaat om opslag ruimte verkopen ze externe en mobiele harde schijven, behuizingen en docks en interne harde schijven. Daarnaast verkopen ze batterijen voor de Mac, monitoren, kabels, adapters, rain design stands en nog veel meer. Maar ook diverse soorten Mac books kunt u vinden op de site, nieuwe maar ook tweedehands die natuurlijk ook nog een kans verdienen en een stuk voordeliger uitkomen dan de nieuwe versies. U kunt na bestelling op 8 verschillende manieren betalen. Bestellingen in Nederland en België worden verzonden met PostNL en naar andere landen in Europa met DPD. Boven de 250 euro is verzenden gratis. U heeft 14 dagen herroepingsrecht vanaf het moment dat u de bestelling heeft binnen gekregen. Om uw koopovereenkomst te kunnen ontbinden dient u een formulier in te vullen die u op de site kunt vinden. Als u een klacht heeft kunt u een contact formulier invullen en dan nemen ze contact met u op. U heeft een minimale garantie op uw product voor 1 jaar. Als u ze wilt contacteren dan kunt u ze bellen of mailen, de gegevens staan onderaan de site vermeld. Ze zijn ICT waarborg gecertificeerd, ook niet geheel onbelangrijk. U kunt uw bestellingen op de site volgen door een account aan te maken, altijd fijn om te weten waar uw bestelling is.

Heeft u ook een thunderbolt 4 dock nodig?

Deze site biedt alles op dit gebied, en dat vind ik wel fijn, om alles op één plek te kunnen vinden en te kunnen kopen. Ik vond de klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam en heel belangrijk: ze wisten ook nog eens waar ze het over hadden. Ze leveren snel en de producten zijn netjes ingepakt gelukkig, heb ik ook wel anders meegemaakt. Fijn bedrijf om bij te bestellen!

Interesse in de producten die deze site aanbiedt?

Kijk dan eens op de site voor meer info, want:

  • Ze verkopen diverse Mac books en accessoires
  • Ze hebben een goede klantenservice
  • Ze leveren gratis boven de 250 euro aan bestelling

Mocht u ook een van de producten nodig hebben of willen kopen, kijk even rond op de site of u dit product kunt vinden en neem contact met ze op voor vragen of meer.