Waar moet een goede kappersstoel aan voldoen?

Ben je de eigenaar van een kapsalon of ben je van plan om een kapsalon te gaan starten? Wat een leuke plannen! Het is dan erg belangrijk om eerst te starten met het doen van goed onderzoek. Wij helpen je graag een handje, want ons team is al bij vele kappers geweest en weet wat nodig is om een goede kappersstoel te kiezen. In dit artikel lees je dan ook de aspecten om op te letten bij het maken van de juiste keuze voor een kappersstoel. We sluiten het artikel af met het verstrekken van een website waar je alles vindt wat je nodig hebt, of je nu al een kapsalon bent, nog gaat starten of in dienst bent bij een kapsalon. 

Waar moet je op letten als je een kappersstoel wilt aanschaffen?

Wil je ook een kappersstoel aanschaffen? Dan moet je eerst goed weten waar je op moet letten. Gelukkig zijn wij er om je een handje te helpen. Er zijn best wat dingen om op te letten. Allereerst wil je zorgen dat je klanten lekker en comfortabel op de stoelen kunnen zitten. Het is namelijk ontzettend vervelend om niet lekker op de stoelen te kunnen zitten tijdens een behandeling. Je wilt toch niet dat klanten spreken over harde stoelen en dat dit bijdraagt aan het bezoeken van een andere kapsalon? De grootste tip is om de stoel eerst zelf eens uit te proberen. Voel je harde plekken en voorkomt dit dat je optimaal kunt genieten van de behandeling, als je dit zelf zou zijn geweest? Dan is het antwoord: nee, deze kappersstoel kies ik omwille van mijn klanten niet.

Daarna ga je kijken naar het materiaal, is het stevig en slijt het materiaal niet snel? Aangezien het over enkele honderden euro’s of meer gaat, wil je niet binnen een jaar of binnen een paar jaar alles moeten vervangen. Vervolgens ga je kijken naar een aantal praktische aspecten. Is de stoel in hoogte verstelbaar, zodat je ergonomisch verantwoord kunt werken? Kun je de stoel kantelen en draaien in de door jou gewenste positie? Je eindigt met een laatste check en het kiezen van de stijl, want het oog wil ook wat. Je kunt wel een comfortabele stoel hebben, maar dat deze er mooi uit moet zien, dat staat ook vast! 

Je vindt hieronder de link, maar we willen je bij deze aanraden om je kappersstoel te bestellen bij vakkappers.nl, want dat is profiteren van vele voordelen, waaronder:

  • Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis;
  • Gratis verzending vanaf 100 euro exclusief BTW;
  • Speciale voordelen voor pro’s.

De juiste producten voor kappers vind je hier

Ben je ook op zoek naar goede producten voor in je kapsalon, naast de kappersstoel die je nodig hebt? Als je op zoek gaat naar de producten die je nodig hebt, dan kom je al snel uit bij vakkappers.nl.”>www.vakkappers.nl. En dat is niet voor niets! Het is een erg goede online winkel met ook nog eens hoge kortingen op bepaalde producten uit het assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de producten die je nodig hebt voor het haar van je klanten. Want als je eenmaal een kappersstoel hebt uitgekozen, staan er nog veel meer dingen op je lijstje om af te maken, gegarandeerd!