VidaPhone repareerde mijn telefoon binnen een half uur

VidaPhone

VidaPhoneAfgelopen weekend heb ik niet veel gedaan en ben ik maar eens thuis gebleven na een harde week werken op het kantoor. Door de keuze om thuis te blijven en niet naar de stad te zijn geweest was ik weer helemaal opgeladen voor de volgende week. Maar alleen gebeurde er toch iets wat niet heel fijn was. Ik liet namelijk mijn telefoon vallen toen ik thuis een beetje zat rond te dwalen uit verveling. Ik baalde er enorm van want nu wist ik dat ik zonder naar de stad te zijn geweest toch geld zou uitgeven. Namelijk aan de reparatie van het scherm van mijn telefoon.

Stond opeens voor de deur van VidaPhone

Ik wilde voordat ik weer moest beginnen aan een werkweek een goed werkende telefoon. Net zoals eerst. En niet een met barsten erin. Daarom ging ik die zaterdag toch maar de stad in om te zoeken naar een goede telefoonwinkel. Toen ik in een straat liep stond ik zomaar voor de deur van VidaPhone waar ik vele jaren geleden ook was geweest. Ik was de winkel helemaal vergeten, dat was ook de reden dat ik op zoek ging naar telefoonwinkels. Als VidaPhone nog in mijn gedachten zat, was ik er uiteraard gelijk heen gegaan.

‘’Weet in het vervolg bij welke deur ik moet aankloppen’’

VidaPhone

Bij VidaPhone heb ik vervolgens mijn verhaal gedaan en het kwam er op neer dat het scherm vervangen moest worden door de medewerkers van de winkel. Hiermee gingen ze akkoord en ze zouden bij bellen, op mijn oude telefoon, als de reparatie was voltooid. Na een half uur kon ik de telefoon al weer ophalen! Ik was echt verbaasd dat dit zo snel kon. Wel kostte het me wat geld maar ik had geen andere keuze dan de telefoon te laten maken. Als er in de toekomst weer ongevalletjes zijn met mijn telefoon, weet ik zeker bij welke deur ik moet aankloppen!