Spoor problemen in Office365 op met Vareza

Wanneer Office365 plat ligt of niet naar verwachting presteert, dan heeft dit een grote invloed op end-users en jouw business. Vareza kan je helpen met het voorkomen, opsporen en het verhelpen van problemen. Waar traditionele monitoringstools beperkingen kent, is de Office365 monitoring veel effectiever.

VarezaWanneer Office365 traag is of niet meer werkt, tast dit de online communicatie en de samenwerking binnen het bedrijf aan. Zo kan het leiden tot financiële schade of beschadiging van jouw bedrijfsimago. Met de Office 365 monitoring van Vareza heb je een goede tool in handen waarmee je een overview krijgt van het totale proces, zo kun je precies zien waar een incident ontstaat en kun je deze neerleggen bij de leverancier die er verantwoordelijk voor is.

De voordelen

Vareza heeft een bloud based end-to-end monitoring oplossing ontwikkeld waarmee je weer grip en controle hebt over jouw Office 365 applicaties. De voordelen zijn als volgt:

– voorkom problemen die gebruikers beinvloeden
– Je ontvangt meteen een melding wanneer sprake is van een Cloud onderbreking
– Je kunt ervoor zorgen dat dienstverleners aan SLA’s voldoen
– Je kunt trends over de tijd identificeren
– Wanneer er sprake is van prestatieafwijkingen, wordt je op de hoogte gesteld
– Je kunt de prestaties van je office 365 applicaties benchmarken
– Isoleer snel jouw domein bij incidenten

24/7 inzicht in de prestaties van Office 365Vareza

Neem dus geen risico en voorkom problemen met de Office 365 monitoring van Vareza. Met de monitoring tools kun je onder andere de beschikbaarheid en de prestatie van applicaties meten. Je hebt 24 uur, 7 dagen per week inzicht in de prestaties van Office 365 door middel van jouw persoonlijke dashboard. Je krijgt inzicht in het eigen netwerk, de belangrijkste Office 365 applicaties, kunt benchmarks uitvoeren, bepaalde data lokaliseren, rapportages uitdraaien en smart alerts instellen. Genoeg mogelijkheden dus! Wil je meer weten? Via de website van het bedrijf kun je een offerte aanvragen.