Ik liet Telgefixt mijn telefoon repareren

Telgefixt

In de herfstvakantie heb ik genoten van het feit dat ik vakantie. Ik genoot onder andere door gezellig te drinken met vrienden. Dit kon namelijk in de voorgaande periode niet vanwege mijn werk. Toen ik een avondje uit ging met vrienden, liet ik op de terugreis mijn telefoon vallen. Met als gevolg dat het scherm stuk was. Er zaten overal barsten in en ik wist dat ik alvast in de portemonnee kon gaan grijpen.

Telgefixt

Bekeek de telefoon nog eens goed

De volgende dag, toen ik opstond, bekeek ik de telefoon nog eens goed. Ik kwam toen tot de conclusie dat hij zo snel mogelijk gerepareerd moest worden. Daarom ging ik die ochtend op het internet opzoek naar een goede telefoonzaak in het centrum van Delft. Ik deed een paar zoekopdrachten met de stad Delft erin vermeld en kwam al na een niet al te lange tijd uit bij een goede telefoonzaak, namelijk Telgefixt. Op de site zag ik een handig overzicht van alle reparaties die ze bij de zaak uitvoeren. Gelukkig stond de reparatie ‘’scherm vervangen’’ er ook tussen. Ik belde meteen de zaak op. Aan de telefoon kreeg ik te horen dat ik gerust een keer langs kon komen en dat ik mijn telefoon gelijk kon laten maken. Hiermee ging ik akkoord en ben diezelfde dag nog langs geweest.

Telgefixt

Na een halfuurtje reparatie al afgerond

In de middag ging ik langs bij Telgefixt in het centrum van Delft. Bij de zaak werd ik gelijk geholpen en ze herkende me nog van het telefoontje dat ik had gepleegd s ’ochtends. En inderdaad mijn telefoon kon gelijk gemaakt worden. Na een halfuurtje was de reparatie al afgerond! De telefoon zag er weer goed uit en daarom bedankte ik Telgefixt ook. De prijs ervan was hoog maar nergens anders is het goedkoper dus ik moest er maar mee leren leven.