Haal het maximale uit je Macbook via een Thunderbolt 3 dock

Een Macbook is uiteraard een heel mooi compact apparaat met de nodige verfijnde Apple technologie onder de ‘motorkap’. Maar je levert wel in op de uitgebreidheid van mogelijkheden als je kiest voor een Macbook. Om het compact te kunnen houden, heb je altijd een beperkt aantal poorten. Vaak kom je met een laptop qua USB poorten niet veel verder dan 2 of 3 stuks. Ook een Ethernet poort is vaak beperkt tot een enkele poort. Dus hoewel het mooi is dat een Macbook zo compact is en dat je deze ook makkelijk mee kunt nemen, is het beperkte aantal poorten minder voordelig. Als je een Mac Pro zou kopen, dan heb je meteen veel meer poorten tot je beschikking. Maar in dat geval is het uiteraard zo dat je inlevert op mobiliteit. Gelukkig kun je de nadelen van een Macbook opheffen door gewoon een Thunderbolt 3 dock aan te schaffen bij onlinemacwinkel.nl. Met een Thunderbolt 3 dock heb je er meteen 14 poorten bij. De dock zelf is klein en compact en kun je dus ook makkelijk samen met de Macbook meenemen in je tas. Tevens kun je de Thunderbolt 3 dock gebruiken om apparaten op te laden. Daardoor fungeert de dock ook als een soort powerbank. Een Thunderbolt 3 dock is dan ook multifunctioneel en ideaal ter aanvulling voor de Macbook. Als je een Macbook thuis gebruikt en daar een vaste plek hebt voor je laptop, dan is het handig als je ook alle apparaten makkelijk op de Macbook kunt aansluiten. Als je een muis en keyboard op de USB poorten aansluit, dan ben je vaak al door al je poorten heen. Met de Thunderbolt 3 dock moet je wel heel veel verschillende apparaten aansluiten wil je toch nog te weinig poorten hebben. Dat betekent dat je eigenlijk onder alle omstandigheden genoeg poorten tot je beschikking hebt met een Thunderbolt 3 dock naast je Macbook. Tevens vergroot je je gebruiksgemak, want alle apparaten die je toch niet mee kunt of wil nemen, kun je aansluiten op de Thunderbolt 3 dock. Als je je woning dan verlaat en de Macbook mee wilt nemen, dan kun je snel de dock loskoppelen en de Macbook meenemen. Alles wat je niet meeneemt, zit dan nog steeds vastgekoppeld aan de dock. Dat scheelt een hoop gedoe met het constant in en uit doen van alle kabels. Kijk dan ook gerust eens op de website van onlinemacwinkel.nl voor een Thunderbolt 3 dock. 

Bestel de Thunderbolt 3 dock online via de webwinkel

Als je deze dock wilt kopen, dan kun je dat meteen online regelen via de website van onlinemacwinkel.nl. Op deze site vind je heel veel verschillende artikelen die compatibel zijn met Apple producten zoals de Macbook. Dat betekent dat je de hele setup voor je computer compleet kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook toetsenborden en extra geheugen kopen bij onlinemacwinkel.nl. 

Bekijk het assortiment via de site

Als je meer wilt weten over de verschillende artikelen die je kunt kopen, dan kun je terecht op de website. Zo kun je bij onlinemacwinkel.nl terecht voor artikelen als: 

  • Mac geheugen
  • SSD
  • Externe harde schijf